Fredag 29/8

publicerat i Hemma , Ridning;
Lasse och jag var ut och skrittade lite med Maria och Rudolph sedan så tog vi lite galopp på deflieringsvolten och lyckade nästan få till det med skänklarna i ena hållet som han har lite svårt i!, men kände ett litet genombrott idag:)
 
Frasse och Cobban gick ett lättare jobb emot varandra:) Cobban startar den 1a på Romme så skall bli spännande:) Frasse ser finare och finare ut för varje jobb och skall bli spännande att se vad han kan uträtta i framtiden:)
 
Quattro var ut på en lugn motionstur och kusken sade att det kändes bra, så ett litet dyk stoppar inte en kung som han<333
 
Tippex gick en lååång motionstur och var alert som vanligt:)
 
Sundbo får börja träna igen efte lite halsproblem så en motionstur blev de idag, å gissa vad mycket nytt det fanns att titta på idag!
 
Malör var ut och motionerade och fick trava på lite lätt på banan i bakvarv:) en liten lättare dag idag efter lite snabbojbb i veckan:)
 
Sedan fick jag lite tid över så då fick ponnyerna ställa sig för förfogande! så Joker bidde körd så fick Tarzan följa med på släp, gick kanoners! intervaller på rakan och banan:)
 
Linda ääälskar att bli borstad:)