Bergsåker 28/11

publicerat i Hemma , Ute på turne;
Idag var vi till Bergsåker med Cobban och en annan fick äran att köra:)))  Hur det gick kan man ju ha olika uppfattningar om:P!
I sista sväng så blev hon livrädd för troligen en skugga och tvärnitar och hoppar sedan över "skuggan" å hoppa med vagn= DÅLIG IDÈ fick en flygtur men landar i vagnen igen och märrn fortsätter som inget hänt och kontrar ut den utanför och får sista slanten!! Kunde inte mer än skratta efter mål hon försöker verkligen att rätta till sitt misstag!
Första gången på länge över lång distans men der verkade inte vara några problem!:) Så lite positivt var de allt:) Hon gick grymt fort efter incidenten!!:)
 
Hemma kördes det innan:)
Linda drog tåget i en motionstur på rakan eftersom slingan var hård! Quattro klistrad i rygg som kändes finfin!!! förstod inte riktigt de här med motion på en rakbana haha!! Efter han så hade jag underbara Lasse på släp:) Måste bara lära Lasse att när man skrittar får man inte stanna och äta från buskarna haha!!! 
 
Freja var ut och tränade på lite på banan:) vände upp och provade lite lugn idag så provar vi med sparring till veckan:)
 
Trollan motionerade lite och var piggelin och alert som vanligt:)
 
Frasse var ut och motionerade han med och kändes fin och alert som vanligt:) börjar ju bli lite fart i lillkillen:)
 
fina Cobban<33