Bollnäs 30/9

publicerat i Hemma , Ute på turne;
Idag hade vi trav hemma på ovalen:) Breddag så idah fick kusken nöja sig med att kvala och preema så fick en annan ta över tömmarna:) Spännande och nervös!!
 
Först ut var Misha lilla damen med den stooora viljan:) men höll sig något på mattan idag!, istället var de en som tvärstannade framför oss så sist 500 kvar, lätt att hämta något då liksom... men tjejen kändes fin:)
 
Fick änn en gång förtroendet att köra Forlady Tooma och slutade med en 6e plats och grymt nöjd men tjejen som börjat hitta motivationen:)))
 
Lasse GICK ÄNTLIGEN FELFRITT!! och slutade 5a efter ett snällt lopp:) Så hoppas detta gjorde honom gott:) så roligt att se gofisen fungera som man vet att han kan!!!!
 
Frasse gör ju allting rätt och kvalar på ett bra sätt på 23:) 
 
Lillemor premade även hon på grymt  fint sätt på 56,7! man läre ju passa sig från att köra förfort oxå!
 
Over all så skötte sig pållarna exemplatisk:)
 
Innan så kördes Malör en motionstur och tuffade på lite i berget:)
 
Stjerna tuffade på lite bakvarv på banan:)
 
Linda och Cobban var ut och motionerade och Linda värmde upp lite inför start imorgon på Bergsåker!
 
Trollan var ut och motionerade lite lugnt första gången efter behandlingen så nog allt var hon springvillig:P men håller sig på mattan numera när man ber om det:))
 
Å ett stooort grattis till alla mina vänner som vann lopp idag!! Monstret fick äntligen sätta nosen först och det med sin egen tränare Fredrik Fransson som desutom tog sin första seger!!
 
 
 
 
finaste bilden på Lasse<33