Årsredovisning!

publicerat i Fritiden, Hemma, Monté, Ridning, Ute på turne;
Kanske dags att se tillbaka på det året som varit! Vi börjar med Kusken:)
Janne har kanske inte kört lika mycket som förra året då han har ett diskbråck i nacken:( men har inga problem med att köra nuförtiden:) men med 22 vinster är Janne själv mer än nöjd över resultaten och tackar alla som gett honom chansen att få köra!! 2a plats i V75 med Alfie och Mitt Hjärtas Lilja som han även fått fina reslutat med under hela året:) Alla vinster me Torwall!!! kriterie med HöstboLillemor:)
 
Till stallet har vi slagit rekord! Med ett litet stall så har vi knaprat ihop 701tusen och tagit 12 segrar:) SUPERNÖJDA! vi har haft fina unghästar och de mer rutinerade har sprungit som förväntat:) få fram en häst som plastar i unghästkullarna är underbart:) kunna slåss i monteloppen! 
Känns kul att 2 av segrarna till stallet har jag hjälpt till med! Bork Lasse för sulky och Quattro Pazzione i monté!
Som monté och kusk har jag haft ett kanon år:) det är så himla kul att man fått köra så fina hästar åt kompisar och bekanta:) 2 montésegrar och 2 sulkysegrar:) det är underbart att få vinna!, men ändå speciellt att få vinna med en häst som vi tränat själv, den känslan man har när man korsar mållinjen går ej att beskriva:) 
 
Ett Gott Nytt år och tack till er alla som stöttar oss! 
Ägare, kompisar, familj ni vet vilka ni är:) 
 
en liten genomgång:)
Bork Lasse gobubben<3 min fina montékille!! som jag även fick vinna med i sulky!!<3 4 vinster drog han ihop oxå iår!! 
Linda Kavat har haft mer prblem med sitt exem iår, har inte kommit igång förens nu när de äntligen vart kallare!! men gjorde även några fina lopp i våras!
Cheval de Reve stor kille! fin i premien:) Maffig med sin fuxfärg och strumor runt om:) grymt när han lägger iväg för fart finns:)
HöstboTuva fin 2åring som vi hade in och premade! humör finns i den tjejen så springer hon på det så!!
Höstbo Sune finfin 2 åring som både premade och kvalade!, ser ut att vara en fin häst som blir spännande att följa som 3åring
Burse Eastereve/Easy Easy (Easy hemma nu) och Ester är 2 bestämda damer! Easy gjorde några riktigt bra lopp:) Ester är senare men var väldigt fin i kvalet!
Quattro Pazzione (hemma nu) underbara QP! segern i montéloppet på Bergsåker ligger varmt om hjärtat! en sådan kämpe<3 
HöstboLillemor grymt fin 3åring! 142tusen inkört i unghästloppen:), 5a i kriteriet efter galopp. härlig bestämd dam som vi hoppas på nästa år:)
Cobs Igorette har provat både monté och trav, 2 fina 2a platser i båda. en storväxt dam som spurtar som få om hon får sitt lopp:)
Sikvelands Stjerna storväxt 3 åring som växte så det knackade i somras, tränades pullert i 3 månader och har nu kvalat på riktigt fin sätt:) 
Malör (hemma nu) en fin 3 åring som är stor som ett hus:P, sååå underbar kille som har fart under hovarna!! vi hoppas han kommer på vad det hela handlar om så skall ni se att han håller flaggan uppe efter Yankee Brodde åt Maria och Kurre!
Rönningseld en fin 1 åring som nyss blivit inkörd, känns klok och skall bli spännande att följa honom:)
Tippex har haft strul hela säsongen men känns som han kommit igång nu i slutet av året! står med en 3e plats som bästa resultat på endast 5 starter!
Vilma M.E en Liiiten tjej som hunnit varit med om mycket!. Efter mycket strul så premades det på bra sätt och tränar nu mot att bli en tävlinghäst:) 
Walenzio en gammal herre som vunnit v75 i yngre dar, var 3a med mig i ett breddlopp på bra sätt!! mött bra hästar eftersom han har så mycket pengar på sig, var superfin i montékvalet tills han snubblade och drog på sig en skada i ett framben. Tränar nu för fullt:)
Sundbo Tibast en liten hederskille! Han är sne och inte byggd för att trava men ett hjärta av guld! gick upp en klass iår men fått ihop 4 segrar!! när den killen får ordning på tassarna!