Fredag 27/2

publicerat i Hemma , Ridning;
Fredag hela dagen:)  Brukar vara sista arbetsdagen för veckan men känns nästan som en startsträcka! Trav Sön,Mån,Tis :) kulkulkul!!:) Så idag var det tvätta och packa vagnen till Sön, trimma pälsen på pållarna, sömma och brodda om:) 
 
Lite körning hann vi med oxå:) 
Walenzio, Tippex och Tibbe var ut och motionerade och fick gå lite lätt i backarna:) Piggelina och fina:)
Nu när banan börjar bli fin och pållarna snart slipper bordd så skall det börja heatas lite lugn med unghästarna så skall de väl bannemej vara redo att visa framfötterna på banan framöver:)
 
Fick ju äntligen inviga min sadel idag:) skitskön att rida i så rekommenderar den verkligen! det är en Wintack med luftstoppning så den anpassar sig efter hästen och sedan finns det ilägg om det behövs:), även koppjärnen byter man lätt:). Men som alltid så skall det ju vara något när jag rider!, trodde Trollis var tjockare än vad hon var:P Så sadeln gled ju lite! Men vad gör det liksom när man kan hoppa av och knyta fast na i ett träd oh sadla om och sedan hoppa upp från en sten?:) 
Måste bara få skryta lite om henne<3, tycker det är såå roligt nu när det känns som hon är mer öppen för allt!. Hin kan vara som en sur gammal tant men tycker ändå jag ser en liten glimt i ögat när man tvingar sig på henne å pussar på na:)<3
Med oss på ridturen hade vi Linda som reds av Linnea och sedan Hanna på Berra:)
Så en tur runt åsen blev det idag:) Mysigt och trevligt:)
 
Sedan eldprovet! På med lokselen på Misha och sedan tog vi en skrittur i rockarden:) Hanna och Linnea hängde på de med, kändes säkrare eftersom MIsha kan hitta på hyss ibland! Men inte idag :) hon sänkte huvudet sedan gick hon!!! nog låg hon på lite som hon brukar men riktigt glad och positivt överraskad:) Brukar se spöken överralt men de måste ha gömt sig för några sånna såg hon inte:P
 
Fina sadeln:)
 
 
Mishas nya liv:)
 
 
Trollis<3
 
Berra<3
 
Linda<3