Gävle 25/6 Fredag 26/6

publicerat i Hemma ;
Igår bar det av till Gävle med Quattro och Lillemor:)
vi lämnade ett strålande Bollnäs mot ett regnande Gävle... inte Sveriges bästa bana kan jag lova med all regn!
Lillemor tog en safestart och kördes lugn första varvet för att avsluta sista varvet ute i spåren på finfint sätt!! 3a på bra sätt på en 31 tid och kan inte mer än stråla av stolthet!!
Quattro Pazzione hedersmannen<33 han är med och öppnar 1,09!! får rygg ledaren och slutar 4a på ett grymt bra sätt!:) Han har liksom bara en speed men idag kunde han vara med och öppna och hålla riktigt bra tillslut:):)
 
Hemma var vi ut en mystur med Malör i rockarden och Vilma med på släp:) lite för myggigt för man skall vara nöjd men pållarna såg ut att uppskatta skritturen:) lilla Vilma fick verkligen träna idag på ekipage bakom då det var full rulle på slingan:) superbra!
 
Linda och Lasse var ut på en lång motionstur:) några varv på banan blev det senare i motionstempo:)
Challe var ut och fick springa lite tempo:) fart finns det allt i de där långbena!
 
 
 
 
 
 

Fredag
 
En tidigt tur blev det idag med Trollis:) Intervaller under sadel i backarna på slingan stod på schemat så då passade vi på medans de andra inte börjat köra än! Skönt att vara heeelt ensam:) räserdamen var de idag, kan vara så att springa backe är jädrans kul! nöjd med tjejen ifall!!
Sedan tog vi oss en tur i pullertten med Misha och Stjerna bakefter! 
Tippexvar ut och gick intervaller i backarna på slingan:) han får börja träna på riktigt nu så blir nog ett snabbjobb framöver:)
tibbe var ut och motionerade och fick sedan springa på lite i backarna och några bakvarv på banan:)
Även Walenzio var ut och luftade sig lite:) skall ju ut och debutera på hagmyren efter ett par års frånvaro så skall bli jättespännande:):):)
Cobban och Lasse var ut och motionerade lite de med:) laddar för sleipnerdagarna 2 nu:) Likaså Malör som vr ut och motionerade lite idag:) fina killen!! damp.se i hagen som vanligt han:) pigg och alert liten herre:)
 
Malör med sin härliga hängläpp<3 ser förtvivlad ut eftersom jag bara viftar med moroten å han inte får smaka!