Tisdag 31/3

publicerat i Fritiden, Hemma , Monté;
Fullspäckad dag idag:) först intervaller och tempo med Stjerna som fick sparring av mig och Misha under sadel och sedan Malör:) Fina pållar var det idag:) Misha är kanske lite för stri för man skall vara nöjd men överlag så är jag imponerad av hur väl hon skötte sig:) kanske ett montélopp farmöver?:P Stjerna håller sig lugn och samlad:)) hon kunde förr bli lite väl piggelin när man åker direkt ut på banan men skrittade nästan ett bakvarv innan vi började idag och det vart kanon:) Malör är så anpassningsbar han:) gör allt man ber honom om! springa nordisfart var väldigt lämpligt:) Misha och Malör fortsatte vi sedan ett par intervaller med i högre
farter :)
Cobban var ut och motionerade lite lugnt:) piggelin sades det!:)
Även lilla Frasse var ut och skrittade :) Lagomt pigg när han stått ett par veckor för sitt ben:) men nu blickar vi framåt:)))
 
Lillemor och jag var ut och motionerade lite till på banan idag:) inga högre farter utan en riktig lufstur:) 
Tippex fick trava lite lätt idag han med efter behandling men höll sig bra på mattan och hade mest fluffat på:)
Quattro var med som socialt stöd och är bara hur underbar som helst som alltid<3 fick sedan trava på lite i bakvarv på banan:) tror det uppskattades:P full fart frammåt!
 
Sedan var det dags för Linda att få på sig sina räserdojjor när vi skall till Eskilstuna! även Tibbe fick nya dojjor bak av chefen:)
Sedan var det fortkörning med Troll Janas ägares nya fina kille! Kolnes x.o en 6 årig hingst som de nyss inhandlat så det skall bli spännande att se vad han kan uträtta framöver:)
 
Så att få komma till Siw och göra naglarna och få slappna av är en befrielse :) å gudars vad fin de blev som vanligt!!
 
Lillemor klär i sin nya grimma som hon ville visa upp:) Matchar ju lärlingens naglar:)