Måndag 30/11

publicerat i Hemma, Monté, Ute på turne;
Jadu vad kan man säga om idag? dagen började bra men det tar vi längre ner!
Denna dag får en att börja fundera över hur våran travsport är uppbyggd!!
 
Ja menar det måste väl vara så att spelare och vi aktiva måste kunna möta varandra halvvägs när saker och ting kånglar till sig!
som idag!
Jag åker med Helena och våran bil går sönder i Kårböle. Inte direkt centralast i Sverige. Har det varit Ytterhogdal eller Färila har nog en hyrbil kunnat fixas. vi ringer tameattan varenda tränare i Bollnäs även ryttarna från Romme men alla har åkt före oss. Vad finns att göra då?
Vi får helt enkelt ringa tränarna vi skall rida åt och Östersund, Tränarna fixar ryttare som kan rida men tuvärr har de några mindre lopp ridna än oss och hästarna stryks från ST innan tränarna får reda på det. 
Det är HÄR jag funderar om inte man kan mötas halvvägs? de är väl ändå ägare som skall vara nöjd med ryttarvalet inte spelare? gillar de inte en häst eller kusk/ryttare så spelar de ju ändå inte? eller en liten kuriosa bakom hästen att de är ryttarändring. Samma som att en häst går med eller utan skor eller med jänkarvagn/vanlig vagn?..
Vi kan inte strunta eller ignorera våra hårt satsande ägare! nu fick två ägare, två tränare åka hem efter värmning utan chans på att få ta hem 30,000 i första pris. 
eller har jag fel?..
jag VET att i sulkylopp har det bytts till kuskar som kört mindre lopp för att hästarna skall få starta!!
 
Hemma innan gick Tippex ett lugnt jobb mot Cobban och Lasse, så nu kan vi inte mer än hålla tummarna på Torsdag då Tippex debuterar efter uppehåll:) Cobban har vilat lite efter en förkylning men var pigg som attan idag!
Vilma gick intervaller i bakvarv mot Challe och Tibbe!, fin tjej trots hon var nyskodd:) de andra två gofisarna fluffade ju mest på i hennes fart :)
Sune var ut och motionerade en långtur sedan:)