Fredag 30/10

publicerat i Hemma , Monté;
En faktiskt mysig ridtur på Tippex idag under montésadel! Han blir lite extra laddad i den för vet väl att det brukar bli intervaller! Men när han blev sådär superpigg idag så kunde vi prata lite och han blev lugn och samlad igen<3 Stjerna följde med hon oxå och uppskattade nog att Tippex kunde ta det normalt lugnt:P Stjerna börjar bli lite pigg nu när hon känner att det går lite lättare att springa:) men på ett bra sätt pigg:)
Ester var ut på en lång motionstur
Sedan var det dags för Vilma, Sune och pappa Sundbo Tibast!, först värmde vi upp på en motionstur och sedan blev det intervaller i bakvarv:) Tibbe såg ut att tycka det var superskoj att få sprarra unghästarna! 
Vilma utvecklas fint:) inte redo för kval än men vi märmar oss ifall:) travet flyter på bättre för varje gång och piggelin är hon:) Sune är lite som en pappa för henne han med! hon blir lugn av han:) Sune är ju lugnet  själv och ser finfin ut!!
 
Idag har jag fått tagit det lugnt, skönt när man vaknade med en hals som inte ville som jag!
men provade fikat på Wayne´s idag på stan, wow! dit går vi igen!!
sedan är jag ju en riktig pannband älskare så några nya inför vintern bidde det:) så kom igen vintern nu är jag redo!! typ...