Gävle 29/1

publicerat i Fritiden, Hemma, Monté, Till start, Ute på turne;
jag vet inte vart jag skall börja... skriver lite så får vi se hur det slutar!
Som 12 åring körde jag in min första tävlingsponny som jag vann ett par lopp med. Följde upp med naturbruksgymnasium och sedan anställning sedan 5,5 år tillbaka hos Jan Olov Åberg i Bollnäs.
Allt en lärling drömmer om har jag!, härliga kollegor och underbara hästar som Janne ger min chansen att tävla!!
Jag vann 4 lopp förra året de gör mig sååå stolt!!! känslan när någon ringer och man får frågan att rida eller köra åt dem är härlig! Nån vill ge mig chansen:):)
men vad kommer jag ihåg av förra året mest? När jag får SMS från någon som tycker jag kört som en idiot med Calista Elmcrowm eller när de skriver att jag är en idiot som rider en 2åring på hösten..
 
Jag tycker det är lågt av spelare att skicka SMS efter lopp!! läs på istället så kanske ni bli bättre spelare!!
Idag igen startade Sundbo Tibast på Gävle, 4sec tung bana och han är extremt stänkrädd (en anledning till alla altrealjer på huvudet) Hoppar i starten när de blir stänk och lite trångt.. Erik, ägaren är nöjd ändå för han såg ju fin ut:) Hoppa kommer han göra igen säger han! Eller så vinner han :) 
 
HAR SUNDBO TIBAST OCH PYRAMIDEN KOMMIT IMÅL ÄN DIN GALOPPAJAS?? Ser jag att Janne fått på sms.... direkt efter loppet!!
 
Min dröm är att bli en framgångsrik Montéryttare och kusk. Jag drömmer om ett stall med fina hästar som jag tränar själv!! Men snart ställer jag frågan istället vågar jag? skall jag/vi/ni behöva ha känslan i magen att få hotfulla eller kränkande sms såfort hästarna inte presterar som spelarna vill?...
Varför får inte vi stöd eller hjälp att spåra klara av detta? ST gå in och ställ upp för era aktiva!!
 

Hemma tränade ifall Stjerna och Linda på!, de gick en lååång motionstur och drömmer om en fin bana på Måndag när de skall starta hemma på Bollnäs:)
 
Cobban startade ju oxå! Hon HATAR sprut!! men gick stötvis under hela loppet och travade till sig ett 6e pris, Janne tyckte ändå att hon kändes bättre och altertare så synd hon inte gillar stänket:( blir kanske nät nästa gång!
 
Underbara Sundbo Tibast<3