p g igen

publicerat i Hemma;
Dessa veckor har verkligen gått in i varandra! å trav och lite sjukdom p+å det men nu tror jag vi alla är på g igen:)
 
Tippex å Linda har varit ut i breddlopp med mig och båda satt kvar med allt men spurtade till pengar upploppet ner så preppat åt husse!
sundbo blåste oss alla av stolarna med att gå en 13tid på volt å kort! men han var minsann fin å pigg i värmningen i montesadeln så den var bra att hota med!
 
sune skulle precis gå sitt sista snabbjobb efter en paus med intervaller när han fick en sväng av kolit å kolik men vi är ifall påväg tillbaka och håller på att vattna upp oss och få ordning på blodvärdena igen!
challe har provat lite ny träningsform med galoppintervaller som kompliment till pullerten å intervallerna å minsann är de roligt allt!, lite överamitiös i monteloppet första 1000 men gick bra till 6e priset:)
flaggis har även hon hittat tillbaka efter en vinter i pullerten å ridning finfin med mig som 4a på bollnäs!
kaisa tränar på i backarna och går långa motionsturer:)
 
eira har börjat få fart på tassarna! sänkte rekordet sist å idag gick hon galoppintervaller ibackarna och på rakan;)
Affe fick sparring av självaste conrads fredrik å då visade han upp sig från sin finaste sida med att gå riktigt bra i långvagn visserligen men resten spar vi till husse att plocka fram! känns som ridningen börjat göra susen, ser även ut som han gått upp massor i vikt som blivit biffigare så har nog varit lite jobbigt att hitta vart alla nya muskler ska göra!
 
Pyret har gått finfint! 4a nu med fin rekordsänkning på kort:)
tåget har fått vila lite efter en konstig skada fram så vi rehabar och äter massa morötter!
troja skall imorgon kvala efter en vinter med backintervaller! tuvärr ensam kallblod å har varmblod bakom sig i starten men hon får helt enkelt hålla undan för dem? de är väl så ST tänkt kanske? 
 
stjernis fick stå över breddloppen då hon bitit sig i kinden å är en kinkig dam! men bara vi har ett passande lopp så!:)
vargen var ruggigt fin i römme! har haft svårt att komma med i loppen men vi anmäler på och han tränar sina galoppintervaller och pullert som han älskar!
 
sedan har vi fått in en söt liten sak efter våran älskade ramona halbak!
så Ramonas Primus är inne för inkörning!
 
även Perto och Permin anlände igår för inkörning! två härliga killar från grönås!! 
 

Kommentera inlägget här :