Länge sedan nu!

publicerat i Hemma;
Dagarna har gått in i varandra och sena kvällar så bloggen har fått vila å vi har fokuserat på de 4benta istället! 
påväg till Umeå med prinsessan för att vara med i polkettas lopp för 3e gången!:) underbart att få ha en 14 åring Donna men så mkt krut kvar i! ❤ hon har tränat på som vanligt som hon älskar! Med att bla  få springa på långt grimskaft på släp i backen! Antar att tanten känner sig fri 🤣
 
Flaggis har hittat formen igen och ska ut mot fina hästar i ett V75 lopp utanför kupongen på Romme imorgon! Hon har gått sina backintervaller i pullert och för vanlig vagn och känns fin! 

skickade ut pappa med wolfie i pullerten innan vi drog! Som de två älskar att strutta runt i den! Med sig fick de oxå pappas prinsessa kaisa! som tränat på fin i backen i veckan så hon fick lyxa till det med en släptur idag!
 
Troja har blivit riktigt stark! när de varit mkt arbete runt banan har vi fokuserat me på styrka och känns som de börjat ta åt sig:) 
Björnis har börjat gå pullert emellan intervallerna och dressyren:) 
tåga ska äntligen ut på banan igen!! Tränat mkt mängd så vi startar igång! Samma med Sune! Men fin i senaste jobbet tsm :)
pyret gick felfritt sist å såg fin ut i travet! en 4e plats fick han med sig:)
stjernis blev alldeles för het i samma lopp och offrade aldeles för mkt krut🙈 men tränar fint så vi kommer igen! 
Challe har nog kommit på att han är mer stänkrädd så nu tränar vi pullert å så paketerar vi in han på Gävle! 
tippex har ju lite problem från å till med sin hals så han väntar kallare väder nu! Men har gjort fina lopp i sommar!! Farbror tränar alltid som en kung hemma 😂💨 
Sundbo ha gjort de såååå bra med lärlingen  jollen!! Fina killen! Nu väntar hans årstid så då tar husse över så degen kommer in😎😎 väntar på passande lopp framöver:)
eira har tränat på sedan hon gjorde illa sig och snart väntar banjobb igen!:)
mårtis tränar mängd och jobba på i backen:) 
 
 

Kommentera inlägget här :